Producten

Nanda NIC NOC in het EPD/ECD

De Nanda, NIC en NOC database ondersteunt verpleegkundigen in ziekenhuizen, thuiszorg en verpleeghuizen gedurende het volledig proces van verpleegkundig redeneren. Dit is het proces waarin bepaald wordt welke verpleegkundige zorg de patiënt/cliënt nodig heeft en waarom. NNN is wereldwijd de meest gebruikte verpleegkundige classificatie. Integratie van Nanda, NIC en NOC is dan ook een enorme verrijking van uw EPD/ECD.

Ook uw klanten binnen het EPD/ECD faciliteren in het werken met Nanda NIC NOC? Dat kan. De database waarin deze classificaties (met onderlinge koppelingen) zijn samengebracht wordt door Bohn Stafleu van Loghum gedistribueerd. De zorgorganisatie sluit als eindgebruiker een licentie af met Bohn Stafleu van Loghum. Wij bieden u als EPD/ECD-leverancier vervolgens kosteloos de mogelijkheid de database in het EPD/ECD te installeren.

Bohn Stafleu van Loghum werkt al samen met verschillende EPD-leveranciers zoals Chipsoft, Coolweb, Dinz, Nedap en PinkRoccade. Het technisch en inhoudelijk beheer van de database wordt verzorgd door Stichting VDIR.

Integratie van Nanda, NIC en NOC in het EPD biedt tal van voordelen

Meer informatie voor verpleegkundigen, zorginstellingen en EPD-leveranciers: Yolanda Stil, Uitgever Verpleegkunde yolanda.stil@bsl.nl