Doelgroep

Zorginstellingen

Alle classificaties in 1 database
De classificaties Nanda, NIC en NOC ondersteunen het volledige proces van verpleegkundig redeneren: van anamnese en diagnose tot uitvoering en evaluatie. Hiermee geeft u de verpleegkundigen – in ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties en verpleeghuizen – de mogelijkheid om de classificaties Nanda, NIC en NOC in één overzichtelijke database te gebruiken.

Geliefd bij verpleegkundige teams

Doelmatige zorg

Met Nanda NIC NOC werken verpleegkundigen cyclisch, met beter onderbouwde verpleegkundig diagnoses, gerichtere interventies en efficiëntere beoordeling van zorgresultaten. Nanda NIC NOC bevordert de kwaliteit van zorg binnen uw instelling, omdat verpleegkundigen de complexe taak van verpleegkundige diagnostiek effectiever kunnen uitvoeren.

Zo vergroot u de doelmatigheid van uw teams.

Nanda NIC NOC in één database

Bohn Stafleu van Loghum biedt alle classificaties in één database aan. Zo worden diagnoses, doelen en interventies aan elkaar gekoppeld. Nanda NIC NOC voegt een onmisbare structuur toe aan de zes stappen van het verpleegkundig proces:

1

Anamnese

2

Diagnose

3

Vaststelling van resultaten

4

Planning van interventies

5

Uitvoering

6

Evaluatie

Tarieven

Prijzen per gebruiker  
1e tot en met 5e gebruiker € 75,73
6e tot en met 10e gebruiker € 70,32
11e tot en met 20e gebruiker € 64,90
21e tot en met 50e gebruiker € 59,50
51e tot en met 100e gebruiker € 54,09
101e tot en met 500e gebruiker € 45,98
501e tot en met 1000e gebruiker € 37,86
* Prijzen zijn exclusief 21% BTW en voor een periode van 12 maanden

Implementeren in uw organisatie?

Inmiddels bieden vrijwel alle software- en EPD leveranciers Nanda NIC NOC aan om te gebruiken. Voor optimale integratie van de Nanda, NIC en NOC classificaties in het EPD of ECD systeem, is een database aangelegd met de actuele inhoud van de classificaties.

Het is goed mogelijk dat de Nanda, NIC en NOC content niet door de zorgorganisatie zelf wordt geïntegreerd in het EPD- of ECD-systeem, maar door de leverancier van het systeem. In dat geval kan Bohn Stafleu van Loghum de database verstrekken aan uw EPD- of ECD-leverancier. Wij werken samen met partijen als onder meer: Coolweb, Pink Roccade, Chipsoft, Nedap en Dinz.

Het technisch en inhoudelijk beheer van de database wordt verzorgd door Stichting VDIR. De distributie van de database wordt verzorgd door Bohn Stafleu van Loghum. 

Whitepaper

In onze whitepaper leest u meer over het gebruik van Nanda NIC NOC. Tevens vindt u advies bij de implementatie van de tool en ervaringen van andere zorginstellingen.

Vragen?

Heeft u interesse of wilt u eens sparren over de mogelijkheden binnen uw instelling? Hamed Altaf denkt graag met u mee.
hamed.altaf@bsl.nl
(030) 638 3622

Deze instellingen gingen u voor