Producten

NNN Pro

€99,- per gebruiker per jaar

Een goed zorgplan maken door middel van klinisch redeneren? Dat kan nu heel gebruiksvriendelijk met NNN Pro. Daarmee heb je de Nanda (diagnose), NOC (resultaat) en NIC (interventie) overzichtelijk in één praktische online tool bijeen. Compleet, volledig geïntegreerd met onderlinge koppelingen en in de nieuwste versies.

Met NNN Pro wordt het makkelijker om door middel van klinisch redeneren tot de juiste diagnose én behandeling van jouw patiënt/cliënt te komen. Geen stapels boeken, maar een praktische, in samenwerking met verpleegkundigen ontwikkelde, online tool waarmee je in korte tijd een overzichtelijk en compleet zorgplan opstelt.

Wil je NNN Pro eerst een maand uitproberen? Neem dan nu een proefabonnement! Dit proefabonnement stopt automatisch en wordt na de looptijd niet verlengd.

In deze video vertelt verpleegkundige en NNN-expert Friso Raemaekers waarom het een goed plan is om met NNN Pro te werken. 

Aan de slag!
Met NNN Pro maak je in korte tijd een goed verpleegkundig zorgplan op basis van Nanda NIC en NOC. Hoe? Bekijk onze instructievideo’s.

VVT-instellingen en ZZP-(wijk)verpleegkundigen

NNN Pro is een gebruiksvriendelijke online tool waarmee je in korte tijd een overzichtelijk en compleet zorgplan opstelt dat je kunt exporteren. Vooral (ZZP-)wijkverpleegkundigen en thuiszorginstellingen werken met NNNPro.
Meer dan 5 gebruikers? Neem contact met ons op voor onze licentietarieven.

Yolanda Stil

Licentieprijzen NNN Pro

Aantal gebruikersPrijs incl. BTW
1 t/m 5€99,-
6 t/m 10€92,07
11 t/m 20€85,16
21 t/m 50€78,35
51 t/m 100€70,52
101 t/m 500€59,94
vanaf 501€50,95
Neemt uw organisatie al Nanda NIC NOC voor EPD’s af? Dan ontvangt u 50% korting op bovenstaand tarief.