Producten

NNN Pro

€99,- per gebruiker per jaar

Wil jij sterke zorgplannen opstellen door middel van klinisch redeneren? Dat kan nu gemakkelijk en snel met NNN Pro. Met NNN Pro heb je de Nanda (diagnose), NOC (resultaat) en NIC (interventie) overzichtelijk in één praktische online tool. Compleet, volledig geïntegreerd en in de nieuwste versies.

Met NNN Pro wordt het makkelijker om door middel van klinisch redeneren tot de juiste diagnose én behandeling van jouw cliënten te komen. Geen stapels boeken, maar een praktische online tool waarmee je in no-time een overzichtelijk en compleet zorgplan opstelt.

Wil je NNN Pro eerst een maand uitproberen? Neem dan nu een proefabonnement! Dit proefabonnement stopt automatisch en wordt na de looptijd niet verlengd.

In deze video vertelt verpleegkundige en NNN-expert Friso Raemaekers waarom het een goed plan is om met NNN Pro te werken. 

Aan de slag!
Met NNN Pro maak je in korte tijd een goed verpleegkundig zorgplan op basis van Nanda NIC en NOC. Hoe? Bekijk onze instructievideo’s.

VVT-instellingen en ZZP-(wijk)verpleegkundigen

Zorgplannen maken met Nanda, NIC en NOC? Deze tool is eenvoudig en snel te gebruiken door wijkverpleegkundigen, ZZP-ers en zorginstellingen. Het zorgplan kunt u eenvoudig toevoegen aan het cliëntdossier.
Meer dan 5 gebruikers? Neem contact met ons op voor onze licentietarieven.

Licentieprijzen NNN Pro

Aantal gebruikersPrijs incl. BTW
1 t/m 5€99,-
6 t/m 10€92,07
11 t/m 20€85,16
21 t/m 50€78,35
51 t/m 100€70,52
101 t/m 500€59,94
vanaf 501€50,95
Neemt uw organisatie al Nanda NIC NOC voor EPD’s af? Dan ontvangt u 50% korting op bovenstaand tarief.