Nanda, NIC en NOC in één database

Samen ondersteunen de Nanda, NIC en NOC classificaties het proces van verpleegkundig redeneren: van anamnese, het diagnosticeren, het plannen van doelen en interventies tot uitvoering en evaluatie.

Verpleegkundigen

Met Nanda, NIC en NOC kun je als verpleegkundige en als verpleegkundig team nog betere zorgresultaten behalen. Het volledige verpleegkundige proces wordt ondersteund en resultaten inzichtelijk. Daar waar andere classificaties als registratiesysteem worden ingezet, bieden Nanda, NIC en NOC juist een kenniskader bij het klinisch redeneren.

Studenten

Het werken met verpleegkundige classificaties wordt steeds belangrijker. Zowel in de praktijk als in de opleiding. In samenwerking met hbo-v docenten en studenten is een digitale Nanda NIC NOC Studietool ontwikkeld waarbij de drie verpleegkundige classificaties Nanda NIC en NOC gezamenlijk het verpleegkundig proces ondersteunen.

Zorginstellingen

Nanda, NIC en NOC helpen uw werknemers bij diagnose, interventie en zorg. Het effect van interventies wordt inzichtelijk, zorgresultaten meetbaar en transparant. En daarnaast vergroot het de doelmatigheid van de teams

EPD Leveranciers

Integratie van Nanda, NIC en NOC biedt u tal van voordelen. Verrijking van uw EPD met kwalitatief de beste classificaties, die de gehele zorg zichtbaar maken.