Doelgroep

EPD Leveranciers

De zorg staat voor grote uitdagingen. Met name ten aanzien van verpleegkundige zorg is de noodzaak groot de kwaliteit verder te optimaliseren, de behoefte van de patiënt/cliënt meer centraal te zetten en rapportages en overdrachten te verbeteren met eenduidige taal. 

De classificaties Nanda, NIC en NOC (NNN) ondersteunen de verpleegkundige in het klinisch redeneren. Dit is het proces waarin bepaald wordt welke verpleegkundige zorg de patiënt/cliënt nodig heeft en waarom. NNN is wereldwijd de meest gebruikte classificatie. Integratie van Nanda, NIC en NOC is dan ook een enorme verrijking van uw EPD/ECD. 

Wilt u Nanda, NIC en NOC aanbieden via uw systeem/software? In Nederland is Bohn Stafleu van Loghum exclusief distributeur en licentiepartij van de Nanda, NIC NOC database: drie classificaties met onderlinge koppelingen tussen diagnoses (Nanda), zorgdoelen (NOC) en interventies (NIC). 

Heeft u al een licentie en een inlogcode, dan kunt u hier inloggen.

Zien hoe NNN in verschillende zorgsettingen wordt gebruikt? Bekijk de 6 flitscolleges (ieder ongeveer 10 minuten) van José van Dorst, expert klinisch redeneren. 

Verrijk uw EPD met Nanda, NIC en NOC

Voor optimale integratie van de Nanda, NIC en NOC classificaties in uw EPD of ECD systeem is een database aangelegd met de actuele inhoud van de classificaties. In slechts 6 stappen kunt u Nanda, NIC en NOC via uw EPD/ECD aan uw klanten beschikbaar stellen. Zonder kosten.  

 
1

Demo-set aanvragen

2

Test met uw klant

3

Gratis licentie afsluiten

4

Download database

5

Live

Stap 1: Vraag een demo-set aan

Speciaal voor EPD/ECD leveranciers hebben we een demo-set samengesteld. Met deze demo-set kunt u de werking en implementatiemogelijkheden van de Nanda, NIC NOC database bekijken. Om van deze demo-set gebruik te maken sluit u gratis een licentie af met Bohn Stafleu van Loghum. U kunt vervolgens gedurende 3 maanden onbeperkt gebruikmaken van deze set voor testdoeleinden.

Stap 2: Test samen met uw klant

Wanneer u gaat testen is het belangrijk om te weten dat de Nanda, NIC NOC database geen aparte applicatie is, maar puur een database. De data kan in uw systeem worden geïmplementeerd. Er hoeft niets aan uw interface te veranderen. Voor een optimaal gebruik is het noodzakelijk, dat de database binnen uw EPD/ECD ondersteunend is aan het verpleegkundig proces. Ons advies is dan ook om in het testtraject al samen te werken met uw klant. 

Stap 3: Licentie kosteloos afsluiten

Wanneer u na de testfase besluit om uw EPD te verrijken met Nanda, NIC en NOC, dan sluit u rechtstreeks met Bohn Stafleu van Loghum een licentie af. Voor u als EPD leverancier zijn er geen kosten verbonden aan de implementatie van Nanda, NIC en NOC. Wel is er een inspanningsverplichting om het gebruiksvriendelijk te ontsluiten en het dusdanig in te richten dat het verpleegkundige proces maximaal wordt ondersteund. Wij kunnen u hierin begeleiden en wij helpen u desgewenst graag aanvullende documentatie.

Stap 4: Download de volledige database

Wanneer het contract gereed is geven we u de logingegevens waarmee u de volledige database kunt downloaden. Ook eventuele updates van de database kunt u op deze site downloaden. U ontvangt uiteraard een notificatie wanneer er een update klaar staat.

Stap 5: Aan de slag!

Wanneer de implementatie klaar is en u bent tevreden, dan kunnen uw klanten aan de slag. Voorwaarde is wel dat de eindgebruiker (de zorginstelling) zelf een licentie met ons heeft afgesloten voor het gebruik van Nanda, NIC en NOC.

Beter sturen op resultaat

Meer weten waarom steeds meer verpleegkundigen en zorginstellingen Nanda NIC NOC gebruiken? In de gratis whitepaper 'Beter sturen op resultaat met Nanda NIC NOC' lees u der ervaringen van zorginstellingen en advies aangaande de implementatie van de database.

Nanda NIC NOC in uw EPD/ECD integreren?

Heeft u niet alle gewenste informatie gevonden of wilt u de demo-set aanvragen? Mail mij met uw vraag of voor het maken van een telefonische afspraak.

Yolanda Stil, Uitgever Verpleegkunde yolanda.stil@bsl.nl

Deze EPD leveranciers gingen u voor