Doelgroep

EPD Leveranciers

De integratie van Nanda, NIC en NOC is een verrijking van uw EPD. Het biedt de meest gewaardeerde en internationaal de meest gebruikte zorglassificaties.

Wilt u Nanda, NIC en NOC aanbieden via uw systeem/software? In Nederland is Bohn Stafleu van Loghum exclusief distributeur en licentiepartij van de Nanda, NIC en NOC database.

Heeft u al een licentie en een inlogcode, dan kunt u hier inloggen.

Verrijk uw EPD met Nanda, NIC en NOC

Voor optimale integratie van de Nanda, NIC en NOC classificaties in uw EPD of ECD systeem, is een database aangelegd met de actuele inhoud van de classificaties. En zo voegt u waarde toe aan het verpleegkundig proces van uw clienten.

Met slechts 6 eenvoudige stappen kunt u  Nanda, NIC en NOC via uw EPD aanbieden

 
1

Demoset aanvragen

2

Test met uw klant

3

Gratis licentie afsluiten

4

Download database

5

Live

Stap 1: Vraag een demoset aan

Speciaal voor EPD/ECD leveranciers hebben we een demo-set samengesteld. Met deze demo-set kunt u de werking en implementatiemogelijkheden van de Nanda, NIC en NOC database bekijken. Voor deze demo-set sluit u gratis een licentie af met Bohn Stafleu van Loghum. U kunt gedurende 3 maanden onbeperkt gebruik maken van de database voor testdoeleinden.

Stap 2: Test samen met uw klant

Wanneer u gaat testen is het belangrijk om te weten dat de Nanda, NIC en NOC database geen aparte applicatie is, maar puur een database. De data kan in uw systeem worden geïmplementeerd. Er hoeft niets aan uw interface te veranderen. Voor een optimaal gebruik is het noodzakelijk, dat de database binnen uw EPD/ECD ondersteunend is aan het verpleegkundig proces.
Ons advies is dan ook om in het testtraject al samen te werken met uw klant. Hiermee kunt u veel toegevoegde waarde voor zorginstellingen bieden en vergroot dit uw concurrentiekracht

Stap 3: Licentie kosteloos afsluiten

Wanneer u na de testfase besluit om uw EPD te verrijken met Nanda, NIC en NOC, dan sluit u rechtstreeks met Bohn Stafleu van Loghum een licentie af. Voor u als EPD leverancier zijn er geen kosten verbonden aan de implementatie van Nanda, NIC en NOC. Wel is er een inspanningsverplichting om het gebruiksvriendelijk te ontsluiten en het dusdanig in te richten dat het verpleegkundige proces maximaal wordt ondersteund. Wij kunnen u hierin begeleiden en wij sturen u graag aanvullende documentatie.

Stap 4: Download de volledige database

Wanneer het contract gereed is geven we u de logingegevens waarmee u de volledige database kunt downloaden. U kunt eventuele updates van de database kunt u op deze site downloaden. U wordt uiteraard altijd actief door ons geïnformeerd als er een nieuwe update is.

Stap 5: Aan de slag!

Wanneer de implementatie klaar is en u bent tevreden, dan kunnen uw klanten aan de slag. Voorwaarde is wel dat de eindgebruiker (de zorginstelling) zelf een licentie met ons heeft afgesloten voor het gebruik van Nanda, NIC en NOC.

Download onze white paper

Download onze whitepaper voor meer achtergrondinformatie, advies en ervaringen van collega’s

Lies Kromhout

Nanda, NIC en NOC in uw EPD/ECD?

Heeft u de informatie die u zoekt niet gevonden of heeft u vragen over de implementatie? Neem dan contact op met:
Lies Kromhout
(030) 638 36 85
lies.kromhout@bsl.nl

Deze EPD leveranciers gingen u voor

Ja, ik wil meer informatie