Verrijk uw EPD met NANDA, NIC en NOC
EPD leveranciers

Wilt u Nanda, NIC en NOC aanbieden via uw systeem/software? In Nederland is Bohn Stafleu van Loghum exclusief distributeur en licentiepartij van de NANDA, NIC en NOC database.

Heeft u al een licentie en een inlogcode, dan kunt u hier inloggen.


Stappenplan om NANDA, NIC en NOC via uw EPD aan te bieden
Image
Image
Image
Image
Image

Speciaal voor EPD/ECD leveranciers hebben we een demo-set samengesteld. Met deze demo-set kunt u de werking en implementatiemogelijkheden van de NANDA, NIC en NOC database bekijken. Voor deze demo-set sluit u gratis een licentie af met Bohn Stafleu van Loghum. U kunt gedurende 3 maanden gebruik maken van de database voor testdoeleinden.
Vraag gratis demo-set aan
Wanneer u gaat testen is het belangrijk om te weten dat de NANDA, NIC en NOC database geen applicatie is. De data kan in uw systeem worden geïmplementeerd, zodat aan uw interface niets verandert. Voor een optimaal gebruik is het noodzakelijk dat binnen uw EPD/ECD de inhoud ondersteunend in het verpleegkundig proces wordt aangeboden. We raden u daarom aan om in het testtraject al samen te werken met uw klanten of met deskundigen op dit terrein. Wanneer u dit als EPD/ECD leverancier goed doet, biedt u veel toegevoegde waarde voor zorginstellingen en vergroot dit uw concurrentiekracht.

Wanneer u na de testfase besluit om uw EPD te verrijken met Nanda, NIC en NOC, dan sluit u rechtstreeks met Bohn Stafleu van Loghum een licentie af. Leg hiervoor persoonlijk contact met ons op.

Voor u als EPD leverancier zijn er geen kosten verbonden aan de implementatie van NANDA, NIC en NOC. Wel is er een inspanningsverplichting om het gebruiksvriendelijk te ontsluiten en het dusdanig in te richten dat het verpleegkundige proces maximaal wordt ondersteund. Wij kunnen u hierin begeleiden en wij sturen u graag aanvullende documentatie.

De eindgebruiker sluit daarnaast een licentieovereenkomst af met Bohn Stafleu van Loghum voor het gebruik van de content. Dat kan via onze website. In overleg factureren wij rechtstreeks aan de eindgebruiker of aan u.

Wanneer het contract in orde is geven we u login gegevens waarmee u via deze website de volledige database kunt downloaden. Klik hiervoor op de inlogbutton in het hoofdmenu van deze website.
Wanneer de implementatie naar wens is dan kunnen uw klanten aan de slag. Voorwaarde is wel dat de eindgebruiker zelf een licentie met ons heeft afgesloten voor het gebruik van NANDA, NIC en NOC.
Heeft u de informatie die u zoekt niet gevonden? Heeft u vragen over de implementatie?

Neem gerust contact met ons op. EPD/ECD leveranciers kunnen contact opnemen met:

Lies Kromhout | Senior uitgever Verpleegkunde

telefoon: (030) 638 36 85
e-mail: lies.kromhout@bsl.nl


Deze EPD leveranciers gingen u voor
Image
Image
Image
Image
Image